Wateroverlast

Werd ik gebeld door mams. Het huis stond onder water. Meteen naar de overkant getogen en er lag inderdaad een redelijk plas water in de kamer. Mijn oog viel al snel op de oorzaak. Uit de radiator tegen de buitenmuur spoot een heel dun straaltje water. Daar had eerst wel een vuil plekje gezeten wat schoongemaakt was, maar dat bleek nu toch een van binnen uit doorgeroest punt te zijn. Tja, eerst de radiatorkraan maar eens dichtgedraaid. Helaas geen voetventielen, dus echt isoleren kon ik hem niet. Emmertje onder de lekkage om het water op te vangen. Al snel werd het straaltje toch minder en we hebben het maar gelaten zo. Morgen de loodgieter bellen.

Wateroverlast

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.