Regenbui

Vandaag in de pauze weer eens een cache opgepikt met Mr. ZeroFound ( a.k.a. Kees Serier ). Op de kaart gezien welke kant we ongeveer op moesten, maar bij het oplopen van het hofje zag ik pas dat ik daar al heel wat voetstappen had liggen. Tussen het huis van mijn schoonouders en mijn werk. In de tijd dat Colin nog klein was en bij opa en oma verbleef terwijl papa en mama aan het werk waren. Het was inmiddels wel wat kaler als ik me kon herinneren. Een boel bomen zijn weggehaald en vervangen door grasveldjes en struiken. Maar dat alles terzijde, liet de cache zich redelijk makkelijk vinden. Het nulpunt zwierf wel iets heen en weer, maar met wat gezond verstand liet hij zich snel vinden. Het rondje door de wijk afgemaakt en net voor de bui weer binnen. Wat begon met wat druppels, ontwikkelde zich toto een flinke stortbui. De duikavond bij Only Friends heb ik verstek moeten laten gaan, want ik had inmiddels een flinke hoofdpijn gekregen. Mijn verkoudheid liet toch al niet toe dat ik zou duiken en de bijkomende hoofdpijn maakte ook assistentie boven water niet echt prettig. Jammer, volgende keer beter. Het goede nieuws vandaag was het vervangen van de inval juf in Colin zijn klas. Want niet alleen Colin bleek moeite met haar te hebben, maar de hele klas. Monique en ik waren beiden al eens door andere ouders benaderd met de vraag of Colin de juf ook niet zo aardig vond… Nou dat was het understatement van de eeuw. En hij bleek niet allen te zijn. Dus vanaf volgende week gaat het anders worden. Hoe precies, horen we nog. Het andere goede nieuws was dat Bep weer naar huis mocht! Verdere genezing mag ze thuis gaan doen.

GC595MD

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.