Open podium

Vandaag was er weer open podium met ouderpubliek. Ik werd toch verwacht, ondanks dat de klas als geheel niets had ingestudeerd en de inbreng van 8A “beperkt” bleef tot tot twee dans acts en een tweestemmig gezang van een select gezelschap. Dus met mijn bonkende hoofdpijn toch maar op weg naar het dorpshuis. En ach, dan is het altijd wel weer leuk om ze allemaal bezig te zien. Verder lijkt de aanpassing op deze site om zoekmachines te weren, gewerkt te hebben. Er worden in ieder geval geen buitenproportionele hoeveelheden verkeer meer gegenereerd sinds de aanpassing. Ik vind het niet erg dat Google de boel indexeert, maar waarom die daarvoor alle foto’s een aantal keer binnen gaat halen is me een raadsel. Zo vreselijk interessant is de EXIF informatie nu ook weer niet voor een zoekmachine. Ik zie het al voor me… Zoek alle plaatjes met een resolutie van 4000 bij 3000 pixels en waarbij de flitser is afgegaan. Het enige nut wat ik me nog voor kan stellen is dat in die EXIF informatie ook de serienummers van de apparatuur staan en die kunnen dan weer gebruikt worden door diensten als lenstag, waar ik recent al mijn spullen geregistreerd heb.

OpenPodiumRVS8A

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.