Brigitte Bardot

Alle twee dan 🙂 Staat er vandaag een foto op de Sea Shepherd site van Brigitte Bardot die poseert voor de Brigitte Bardot. De filmster voor de speedboot van Sea Shepherd. Toch leuk dat de beroemdheden daadwerkelijk meeleven met de missie van Sea Shepherd. En niet alleen maar hun naam lenen. Verder vandaag weer extreem druk bezig geweest met de volgende shellshock bug. Het ene gat is nog niet gedicht of het volgende is weer gevonden. Dat gaat nog wel even duren ben ik bang. Dan bij thuiskomst nog een noodroep van de buurvrouw, die waarschijnlijk ene keer te veel op “OK” geklikt had en blij was gemaakt met een berg plug-ins die het surfgedrag uitermate irritant beïnvloedden. Zo’n beetje ieder woord op elke site werd voorzien van een linkje naar sites met soortgelijke termen… Feest dus! Tevens werden er onafgebroken extra tooltjes geïnstalleerd die het leven nog vervelender wisten te maken. Kwam mijn multi-boot rescue usb stick eindelijk een keer van pas. Comodo wist 25 bedreigingen te isoleren, waarna de pc weer als vanouds leek te werken zonder alle bagger. Hopen dat het zo blijft. Morgen wel Kaspersky updaten, want die wilde niet meer werken.

BBvoorBB

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.