Teken [aan|van] de wand

We werden weer uitgenodigd voor de jaarlijkse enquête “Pand kwaliteit meting”. Braaf ingevuld. Zie je even later in de gang de promotieposter van diezelfde enquête op de grond staan… Lichte vlek op de muur er boven… Need I say more 🙂

TekenAanDeWand

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.