Ehhhh, wtf???

Oke, ik weet dat niet iedereen even goed is in de Engelse taal en met een beetje fantasie en inzicht kom je vaak een heel eind, maar deze…

The server xxxxxx is single node cluster ,the deattach the failed mirror disk part ok but failed disk are can’t find the cfgadm ,while passing the luxadm command also can’t display, Can I know how the disk are manage in that server?

Wie het weet mag het zeggen… Verder weinig bijzonders vandaag, alleen een leuk horloge gevonden op eBay… 24 uur wijzerplaat met dito loopwerk, mijn favoriete u-boot op de plaat (de U-47) met het nummer en de naam van de commandant, Gunther Prien… Mmmm, meteen mee bestellen maar??? Ben toch bezig op eBay om een nieuwe remlicht schakelaar voor de motor te bestellen. In de winkel betaal je je scheel, dus maar online. Tot slot nog een flink deel van de Lego Chima Vuurtempel met Colin in elkaar gezet. Die was vandaag dan toch eindelijk binnengekomen!

u-47_orange45

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.