Lego Chima

Na een drukken dag op het werk, bij oma opgevangen door een kleine stuiterbal die METEEN naar huis wilde om verder te bouwen aan zijn Lego tempel. Dat uit kunnen stellen tot na het eten. Kon ik toch nog even rustig zitten. Maar thuis meteen samen aan de bouw gegaan. Gisteren tot en met zakje 4 gekomen, vandaag verder met 5, 6 en 7. Nog twee te gaan en de vuurvogel begint al aardig vorm aan te nemen.

Samen Lego

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.