50 jaar!

Ik? Nee hoor, nog niet. Maar de ouders van Monique zijn vandaag 50 jaar getrouwd. Vanmorgen eerst op de koffie geweest met schoonzus en zwager. Kinderen waren allemaal lekker naar school. Na school nog “even” de laatste hand gelegd aan de vuurtempel. Het was een dure doos Lega, maar dan heb je wel wat. ‘s avonds hebben pa en ma ons lekker mee uit eten genomen bij Senbazuru. Samen met Astrid en haar gezinnetje en Hans en Debby. De foto’s van de gerechten wamen redelijk uit de telefoon, maar de overzichtsfoto was flut. Dat krijg je als je je camera niet meeneemt 🙁 Lesje maar weer geleerd.
PaMa50 PaMa50Sembazuru

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.