Onze timmerman

Tussen het werkbezoek aan Houten en de duiksessie bij Only Friends nog even een cache kunnen oppikken bij Houten. Vanmiddag was Colin ook naar zijn eerste les houtbewerking geweest. Onder leiding van Jorinde gaat hij de komende weken leren hoe hij met handgereedschap, hout moet bewerken. Deze unieke opleiding voor jonge kinderen is pas sinds de zomervakantie beschikbaar bij Meubelmakerij De Schrijn in Langbroek. Kan hij meteen een mooi kistje voor mijn Enigma-E maken 🙂

ColinDeHoutbewerker

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.