Maltaaaaahhhhhhhhhhh

We zijn er weer! Soort thuiskomen inmiddels. Vlucht ging voorspoedig. Er werden voor de verandering als eerste afgezet bij het hotel. Er waren nog mensen die verder op Malta zaten en nog mensen die naar de ferry moesten, dus weer waren lekker vroeg in het hotel. Dat was helemaal verbouwd. Alles zag er fris uit. Het dakterras was af. Met zwembad! Weer stijgen steeds. Inmiddels zien er op de zesde verdieping. Mooie ruime kamer. Alleen van de kleur is Monique niet helemaal gecharmeerd. Dat is groen/blauw/geel als combinatie. Mij stoort het niet zo. Straks lekker eten en dan lekker uitrusten. Morgen vakantie vieren!

wpid-img_20141011_151647.jpg

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.