Linke soep

Vanmorgen na het ontbijt, eerst met de hostess van SunWeb gesproken. Maar dat het onze zesde keer niet is, is et weinig wat weer niet weten. Het was dan ook gezellig, maar kort. Vervolgens nog even op de kamer gehangen on te bedenken wat we vandaag zouden kunnen doen. Door eerste dag is vaak even wennen en aftasten. Maar al snel kwam het idee om naar het zeeaquarium te gaan. Geen hele dagtrip, op loopafstand en op het verlanglijstje. Eerst lunchen bij Huggy Bear en daarna naar het aquarium. Dat is tegenwoordig linke soep! Je wordt direct aangevallen door een grote haai! Oké… virtueel, maar toch. Het is nog steeds een erg mooi aquarium en nog steeds een herhalingsbezoek meer dan waard! Vanmiddag nog zwemmen en de duikspullen klaar leggen voor morgen. Dan wordt ik om kwart over acht opgepikt door Maltaqua. 08:15 klinkt goed, maar dan moet ik al wel al gegeten hebben… Wat doe ik mezelf aan 🙁

Aquarium

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.