Chirkewa

Vandaag vroeg op. Om kwart over acht wordt ik door Maltaqua opgehaald voor een dagje duiken. Precies op tijd, kwam Willem aangereden. Bij Maltaqua was het behoorlijk druk, maar dan is het weer makkelijk datje inmiddels min of meer bij de inventaris hoort. Anna wuifde van ver af “hi Peter, so nice to see you again! Come overhere…” En je wordt direct ingedeeld 🙂 Deze keer bij Clive, samen met nog een man en vrouw uit Engeland. We kregen ook een divemaster mee, ene Leiah. Jawel genoemd naar prinses Leiah uit Star Wars 🙂 De duikstek werd Chirkewa en dat kan niet fout gaan! Eerste duik de “Rozy” een mooi wrakje wat nog steeds intact is  en nog steeds recht op de bodem staat. Onderweg nog wat rebreather duikers gezien. Die komen hier ook steeds vaker. Na de tussenstop een bij elkaar verzonnen duik op Adrian’s reef. Eerst een stukje rechtsaf om de Madonna met de big boobies te zien. Er staat hier op een meter of 20 een Madonna beeld. Vervolgens over Adrian’s reef, naar de arch en weer terug. Woensdag staat Gozo op het programma. The Blue Hole en misschien The Inland Sea. We zullen zien. Een klein minpuntje… klaarstaan om kwart over zeven!!!!

Cirkewa

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.