Mdina

Vandaag met de bus naar Mdina geweest. Mooi om te zien én er was nog een multi cache te doen. Een puzzeltocht door Mdina. Kon interessant worden. Eerst bij de apotheek aspirine-c gehaald. Volgens mij in Nederland al lang niet meer verkrijgbaar. Op de bus terminal nog een flesje water uit de automaat getrokken en mixen maar! Zo lastig die hoofdpijn 🙁 Maar goed, met de bus naar Mdina. Daar aangekomen een ander soort wandeling gemaakt. Nu was het zoeken naar hoogtepunten met een betekenis voor de cache. Niet alle punten kunnen vinden, maar de opgave had daar al rekening mee gehouden en er was wat overlap ingebouwd. Na wat rekenen toch een zinnig coördinaat gevonden en op weg. Nog succes gewenst door iemand van het restaurant, die vast meer van de cache wist. Ter plekke zag het er niet veelbelovend uit. Stenen muur langs een weg. Véél verstopplekken, dat wel, maar niet echt ontspannen zoeken met het verkeer aan de verkeerde kant van de weg. De cache toch snel gevonden en gelogd. Daarna et snel terug naar het hotel. Ik moet van Simone vroeg naar bed om morgen fris op tijd te zijn voor het duiken. Wordt om KWART OVER ZEVEN opgehaald 🙁

Mdina

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.