Valletta

Beetje uitgeslapen vandaag. Moesten nog opschieten voor het ontbijt ook. Na het ontbijt nog even gezeten en toen op weg naar Valletta. De stadspoort begint vorm aan te nemen. Helaas niet meer zo mooi als hij vroeger was. Het is nu meer modern geworden. De vorm schijnt wel meer overeen te komen met de historie maar de uitvoering… De thuis opgeloste cache in de lower baracca garden liet zich makkelijk vinden. Daarna via wat alternatieve straatjes richting lunch. Na de lunch nog een andere cache gevonden die ons naar een ander parkje bracht met uitzicht op de andere haven links van Valletta. Eigenlijk zie je normaal alleen maar de grand harbor. We waren deze keer te laat voor het noonday gun, maar dat hebben we ook al vaker meegemaakt. Vervolgens terug naar het hotel voor een zwembadsessie en het inpakken. Morgen vroeg op. We worden om tien over half vijf opgehaald.

Valletta

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.