Remlicht

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Was kennelijk even nodig. Verder weinig plannen. Weer eens een lekker pannenkoekje gehaald bij boerderij Meerzicht in het Amsterdamse bos. Nog even langs het hotel gereden waar onze Belgische vriend binnenkort een weekendje logeert. Dan kunnen we hem vast op de hoogte brengen van de omgeving. Ook nog even aan Monique laten zien waar de beoogde “grote school” voor Colin was. En weer lekker naar huis. Daar lag nog een klusje te wachten om de nieuwe remlicht schakelaar op de motor te monteren, zodat het remlicht ook weer aanging bij het in knijpen van de remhendel. De rempedaal liet het licht nog wel branden, maar de schakelaar op het stuur was voor de vakantie overleden. Snertklusje, maar het moest nog even gebeuren. Tot slot nog een nieuwe accu in de telefoon van ma gezet, zodat die ook weer normaal kon bellen. En nu op naar de roti!

Remschakelaar

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.