Als ze dan toch je foto hebben…

Als ze in het aquarium dan toch je foto hebben, plakken ze die gewoon overal op 🙂 Naast de “angstige haaienfoto” was er ook nog een relatief normale foto gemaakt, die vervolgens op diverse achtergronden afgedrukt kan worden. Vandaag alle restanten van de vakantie ingescand. Alle foto’s van gps coördinaten voorzien. Binnenkort volgt het album. Op de eerste werkdag eerst maar weer eens door alle email heen geploegd. Viel mee: 254 stuks. Veel kan gewoon naar de bittenbak, want dat is al niet meer relevant. Ook de duikcomputer weer uitgelezen zodat ik mijn logboek verder in kon vullen. Een dag als alle anderen dus…

MaltaAquarium

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.