Another day at the office

Met wat foto’s, een beetje googelen en wat fantasie, ook nog een Earth Cache kunnen loggen bij The DWEJRA – GOZO. Niet echt vals spelen. Ik ben er geweest en ik heb de vragen netjes beantwoord. Oke, zonder GPSr en de vragen heb ik op internet opgezocht, of wist ik gewoon. Maar het leren van iets over een plek is uiteindelijk de achtergrond van een EarthCache, dus ik voel me niet schuldig. De log datum wel een beetje sneaky gekozen, op EarthCache day, zodat ik die badge nog kon verdienen 😉 Verder weinig bijzonders. Ik heb de storm overleefd op de motor. Ik ben niet eens erg nat geworden. Het remlicht van de motor licht weer netjes op als de remhendel in geknepen wordt, dus we hoeven ook niet meer zo op te letten om altijd met je voet mee te remmen.

Dwejra-Gozo-Ronald

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.