Experimenteren

De volgende berichten zullen op nog onvoorspelbare wijze op Facebook en Google+ verschijnen (of niet). Naast de eigen Facebook app, nu ook Jetpack geïnstalleerd in WordPress. Deze plug-in kan ook berichten richting andere media publiceren. Dat gaan we dus vanaf nu even testen. In de pauze nog even een wandeling gemaakt met Kees. Onderweg allerlei portals gehackt met Ingress. Dat is nu in Houten bij KPN helemaal hot. Vroeger heb ik het ooit eens gespeeld, maar was er snel op uitgekeken. Kees is er pas mee begonnen, dus we kijken even mee. Ik weet wel al meteen weer waarom ik er snel op uitgekeken was. Beetje saai… Maar misschien mis ik de diepere bedoelingen van het spel. De wandeling ging naar een cache, Paaltje / Pole, in de buurt die nog op de te-doen lijst staat. Daar staat hij nog steeds, want zoals vaker: “vinden is een, te pakken krijgen is iets anders…”. Deze vereist een hele andere tool dan tot nu toe in het arsenaal zit. Dat wordt eerst een poosje nadenken en knutselen. Naar de tekentafel dus! Onderweg wel nog een boel mooie paddenstoelen tegengekomen. Onderweg naar huis nog een voortuin cache in het dorp gedaan ROMAEVBADA goes BADHOEVEDORP. Die stond nog op het lijstje en kon vandaag zorgen voor het wegwerken van een nul-cache-dagen-dag. Dit in het kader van de uitdaging om op iedere dag van het jaar een cache gelogd te hebben. Dan nu “Publiceren” klikken en kijken wat er gebeurd op de diverse sociale media…

Paddestoelen

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.