Vrijdag

Vanmorgen lekker naar het bos voor een wandeling. Lekker fris in de druilregen. Op een gegeven moment achter mijn neus aan naar de pannenkoekenboerderij! Kreeg daar nog een appje van Annet of ik in de buurt was voor een bak koffie, dus na de pannenkoek nog op de koffie geweest. Daarna Colin uit school gehaald en op naar het tuincentrum voor nieuwe plantjes voor zijn aquarium. Bleek de halve Baden Powellweg afgesloten te zijn. Dus dat was omrijden. Helaas gold dat voor vel meer mensen, dus het ritje duurde veel langer dan gedacht. Maar uiteindelijk toch aangekomen. Het duurde nog even voor Colin dan eindelijk wat uitgezocht had, maar uiteindelijk konden we toch met vier nieuwe plantjes richting huis. Eerst een centimeter kroos uit het aquarium gedregd en een oud lelijk oerwoud, toen nog een berg slakjes van het ruit en de stenen gehaald, maar daarna konden de plantjes geplaatst worden.

Groot Onderhoud...

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.