It’s A Beautiful Day

Voor we naar de zeehondencrèche afreisden, was luid en duidelijk afgesproken dat er GEEN KNUFFELS gekocht werden. Als er promotiemateriaal van de crèche gekocht zou worden, moest zich dat beperken tot kleding. Toch ook gezocht naar een koelkastmagneet voor Bep, want die zouden we nog aansluitend bezoeken voor hun verjaardagen. Colin heeft een mooie trui gescoord, lichtblauw met een zeehond er op en de tekst “zeehond” in alle talen op zijn rug. Hield Colin zich netjes aan de afspraak… Zie ik iets geweldigs… Een zeehondenknuffel in een heuse vrijlaatkrat! Op schaal! “It’s A Beautiful Day“… de tune van de crèche kwam meteen in me op. En voor deze moest ik een uitzondering maken. Dus TOCH een knuffel alleen deze keer door papa uitgezocht. Om de een of andere vreemde reden, kwam er geen commentaar van Colin…

Sky

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.