Oma’s roots

Niet mijn oma, maar zo heet de cache langs de ringvaart bij Schiphol Oost. In het duister deze cache gezocht. Met behulp van de oogverblindende lichtstraal uit de telefoon was deze cache toch snel gevonden. Weer een nul-dag weggewerkt.

Omas roots

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.