Friendship

Na een dagje werken, even lekker met de friends in het zwembad geweest. Aansluitend nog even een nul-dag wegwerken met geocaching. Heel toepasselijk bij de Fokker F27 Friendship die bij Schiphol Oost in een meertje geparkeerd staat. Ik had hier al eerder gezocht, toen tevergeefs. Deze keer, ondanks de duisternis, zag ik hem in een keer liggen. Kwam misschien ook omdat mijn nulpunt deze keer wel rond de goede plek zat 🙂

Fokker Tribute

 

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.