Bospaadje

Vanmorgen eerst Colin naar school gebracht, daarna bij mams ontbeten. Toen een wandeling door het Amsterdamse bos gemaakt. Op raadselachtige wijze ging kwam ik weer bij boerderij Meerzicht uit. Dat gebeurd toch wel vaak 🙂 Maar goed, een pannenkoek verder weer op pad gegaan. Ook in het bos bleken portals van Ingress te zijn. Ik zie nog steeds de diepere betekenis of doel van het spel niet. Geen hardcore gamer denk ik. Terwijl het geadverteerd wordt als “Geocaching voor gamers”. Ergens gaat de vergelijking niet op voor mij. Wat betreft dat geocachen, nog een testje met een nieuwe WordPress plugin die externe afbeeldingen kan weergeven in berichten. In dit geval een statistiek van mijn Geocaching prestaties gegenereerd door GeoBar. Ben benieuwd of die onder dit bericht verschijnt.

Bospaadje

 

 

 

 

 

 

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.