Haloween

Oke, dit berichtje stiekem geantidateerd. 1 november druk bezig geweest met andere dingen en de pompoen is ook pas gisteren ontleedt, maar het bericht past het beste op 1 november. Hier dan de eerste poging van Monique om een pompoen uit te hollen…

Haloween 2014

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.