Lekker wandelen

Junior had geen zin en bleef na het uitslapen liever thuis voor zijn huiswerk, yeah right… Dus papa en mama zijn lekker samen op stap gegaan naar de Kennemerduinen achter Heemskerk. ook daar waren nog wat caches te doen, want helemaal zinloos door de duinen struinen is nog steeds niet mijn grootste hobby. Geeft me een doel en ik ga er voor, maar doelloos van parkeerterrein naar parkeerterrein zwalken, nee… Dus op naar cache nummer 1 “Tja en dan….” De naam doelde waarschijnlijk op het stevige hangslot op de koker. Maar goed kijken naar de nulpunt afwijking en goed om je heen kijken onthulde de sleutel. Dat was 1. Daarna nog op weg naar nummer 2 “magnetique“. Toen we in die verte zagen, viel direct het muntje wat betreft de naam… Stomtoevallig had ik de goede tool bij me om deze te pakken te krijgen. De tool had ik geprepareerd voor een cache in de buurt van mijn werk, die ergens heel diep in een paal verstopt zat. Dit was gewoon een korte uitvoering er van en het gemak waarmee de cache te pakken was, gaf goede hoop voor de cache waar het tool voor gemaakt was. Maar zonder deze tool hadden we hier behoorlijk voor paal gestaan – letterlijk. Nog even doorgelopen naar zee. Ten minste… Het duin waar de zee achter lag, want verder waren daar borden met verboden toegang, dus maar wee terug naar de auto en naar huis om te kijken hoe het met het huiswerk van junior stond. Thuisgekomen kwam hij net bij oma vandaan. Daar was hij naar toe gegaan omdat hij zich een beetje verveelde en we waren aangenaam verrast dat hij netjes al zijn huiswerk gedaan had! Het wordt nog eens een grote jongen!

Tja En Dan

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.