Dag van de BHV

Vandaag was het weer dag van de BHV en tegenwoordig wordt daar door KPN iets aan gedaan. Vorig jaar werden we ook al in het zonnetje gezet, dus op de bijeenkomst om 10 uur vanmorgen verwachtten we gebak en bloemen… Ehhmmmm, helaas… Als verrassing, mochten we ontruimen. Het hele pand mocht leeg. Ik mocht bij de verzamelplaats gaan staan om de mensen op te vangen. Toen ik naar buiten ging, bleek het al zachtjes te regenen, dus na overleg met de regisseur besloten de mensen naar de parkeergarage te laten gaan, dan staan ze ten minste nog overdekt. We hebben tegenwoordig ook hele lekker dikke jassen in fluor geel voor de mensen die naar buiten moeten, dus ik had het behaaglijk warm. Moest nog even iemand overreden, niet het parkeerterrein op te gaan i.v.m. de ontruiming, maar die begreep het snel. En blokkeerde meteen de ingang voor de rest. Die het niet begrepen… Sommige mensen… In record tempo was het gebouw leeg en al snel mochten de mensen weer naar binnen. Kwam er een knorrige monteur met zijn auto de garage uit richting uitgang. Die moest weg om storingen op te lossen. Ehhh, ja, snap ik, maar er staan drie auto’s voor de slagboom en die moeten toch eerst naar binnen voor je er uit kunt, dus… Ik ben toen nog wel even naar de straatkant gereden om meer auto’s tegen te houden, zodat de monteur dan toch nog rap op weg kon, dus mensen; wie op zijn monteur heeft moeten wachten : mijn schuld 🙂 Toen hij zag dat ik het overige verkeer voor hem tegen had gehouden kwam er toch nog een duimpje en een “bedankt” uit de auto. Nadat iedereen weer naar binnen was, volgde dan toch eindelijk het gebak en de bloemen. Na het werk nog naar de paaltjes cache gegaan met mijn speciale tool, maar helaas, de magneet kleefde direct tegen de binnenkant van de paal 🙁 De buis met takjes omwikkelen leverde niet veel resultaat, dus terug naar de tekentafel.

BHV dag 2014

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.