Konijntje

Colin was weer naar zijn knutselcursus. Sorry “cursus houtbewerking”. Hij is nu een snijplankje aan het maken in de vorm vaan een konijn. De vorm zit er al in, nu de randen afronden. Gaat de goede kant op zo! Het volgende projectje schijnt een houten autootje te zijn… Ben benieuwd! De camera stond nog op onderwater stand, dus ik heb wat aan de foto moeten knutselen om hem toonbaar te krijgen. Niet helemaal gelukt, maar hij is toch leuk!

Konijntje

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.