Den Ouden Doosch

Neee, niet… Laat maar.. Mams kwam nog een envelop tegen met spullen van de HAVO. Met name de diploma-uitreiking. De uitnodiging voor het feestje, een kaartje wat ergens aangezeten heeft (waarschijnlijk bloemen) en een foto… Woorden schieten te kort 🙂

HAVO Diploma

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.