Amsterdamse Waterleiding Duinen

Vandaag maar weer in de AWD gewandeld. Wordt nog een vaste plek naast het Amsterdamse bos. We wilden bij het Pannenland parkeren, maar dat was een verloren zaak. Er reden onderhand meer mensen ronde om een plek te zoeken dan dat er geparkeerd stonden, dus maar onverrichter zake terug. Tot ik een paadje zag waar meer auto’s stonden en waar ik hem nog wel ergens tussen kon prakken. Dus toch nog op pad. We braken onze nek weer over de hertjes. Je moet tegenwoordig zelf uitwijken voor ze, want bang zijn ze niet meer. Maar we waren op zoek naar de vosjes. Ik wist een plek waar ze vaak zouden zitten en verdomd. Er zaten er een paar. Ook deze waren niet bang. Liepen gewoon langs je op weg naar waar ze op weg naar waren alsof je er niet stond. Toch wel een beetje jammer dit gedrag. Komt vast door het voeren wat sommige mensen toch doen. Het ene vosje was zijn ding aan het doen tot Monique een krentenbol uit haar tas pakte, toen zat hij in een flits voor haar neus. Hij kreeg lekker niets. Krentenbollen is geen eten voor vosjes.

AWD-Vosje

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.