De slaaploze week…

Jawel, het is weer zo ver. De week van de hekel aan de telefoon. Van het niet achter een laptop willen zitten thuis. De stand-by week! Liggen wachten op het gaan van de telefoon. En dan niets horen, waar je dan achteraf toch weer blij voor bent, maar je hebt weer een nacht niet geslapen. First night, six to come!

sleepy

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.