Niet voor de zwakkere broeders

Vandaag was het weer zo ver. Ik mocht weer bloed geven bij Sanquin. Hoe ik het nog steeds op kan brengen met mijn prik-angst, geen idee, maar het gaat nog steeds. En nee, het gaat nog steeds niet echt makkelijker. Gelukkig kennen de meeste prikkers me wel, dus geen commentaar, geen uitleg, gewoon doen…  Vandaag een nieuwe, dus meteen maar gezegd waar het op stond: gewoon doen alstublieft. Maar ja… Zit je opeens in een andere stoel en zie je jezelf in het raam weerspiegeld en kun je dus precies volgen wat er gebeurd… Volgende keer beter plannen. Maar, niet flauw gevallen, geen spastische neigingen, gewoon als een bikkel mijn burgerplicht gedaan! De foto spreekt boekdelen! Echter niet voor iedereen. Ik hoop dat de tamme als voorbeeld foto te voorschijn komt.
Verbonden oorlogswond Bloed afname

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.