Waakdienst-vuldienst

Fijn de hele dag, vanaf vanmorgen voor zessen, bezig geweest met een onwillige server. Heeeeel fijn. Vanaf half een ongeveer stabiel weten te krijgen. Aansluitend nog naar Only Friends om boven water te assisteren. Vanwege de stand-by kon ik niet buiten bereik van de telefoon onder water verdwijnen, maar zo ging het ook. Naast waakdienst dus ook vuldienst. Toen mijn telefoon bijna leeg was, maar naar huis gegaan om die aan de prik te hangen. Nog even de motor volgegooid zodat Moon morgen gewoon op weg kan. En lekker op de bank geploft…

Vuldienst

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.