Kowalski! Opties!!!

En vanmorgen, veel te vroeg, weer aan de beurt :(, weer gebeld in de stand-by dienst. Begint nu toch vervelend te worden. Nog vervelender omdat het om het zelfde probleem ging als gisteren. Wat we toen dachten gestabiliseerd te hebben, is vannacht door wat automatische processen weer geheel ongedaan gemaakt. In eerste instantie maar een werkbare situatie weten te creëren om vervolgens op het werk maar weer aan de slag om de boel weer recht te trekken. Wordt vervolgd… Het goede nieuws is dan weer dat “Madagascar Penguins, the movie” toch steeds dichter bij komt… Daar kijk ik nog meer naar uit dan naar het laatste deel van de Hobbit! Wordt weer een drukke film periode. Maar uiteindelijk de dag weer overleefd, het weekend is begonnen, hopen op een rustig stand-by weekend!

MadagascarPenguinsMovie

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.