In the Nevy…

Vandaag weinig gedaan. Kan met de stand-by dienst niet echt veel ondernemen. Zal toch bij 220 volt en een internet signaal in de buurt moeten blijven. Gelukkig was een collega bereid vanaf een uur of zes tot morgenochtend half twaalf waar te nemen, zodat we met Pieter en Tine uit België, uit eten konden gaan. Morgenochtend gaat Pieter een intro duik doen in het zwembad van Only Friends. Ze hadden een goed adres voor een visrestaurant gekregen, dus we hebben ze uit hun hotel opgehaald en zijn naar Nevy gegaan. Ben geen echte grote vis fan, maar we hebben erg lekker gegeten. Van sommige dingen weet ik niet wat het was, maar dat is maar goed ook. Anders krijg ik misschien achteraf nog afkeer. Volgens mij zaten er dingen tussen die ik zelf NOOIT zou hebben uitgekozen, maar het smaakte allemaal prima.

nevy

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.