Lparstat -i

Nou, stand-by zit er op. Vannacht hadden ze me toch nog een kunstje geflikt door me om drie uur te bellen en vervolgens te verdwijnen. Er was iets mis met een server, maar toen ik wilde gaan kijken, was er geen Indiër meer te zien om te vertellen wat er aan de hand was. Dus maar weer gaan slapen. Als het belangrijk is bellen ze wel weer. In de ochtend coca onze gal gespuwd over de gang van zaken. Vandaag was ook nog dag één van de IBM cursus AIX AN30 Power Systems Virtualization I : Implementing Virtualization. Het bleek al snel een echte oplet cursus te zijn. Niet van het kaliber achterover hangen en de presentielijst aftekenen. Het was wel weer typisch geregeld. De boeken bleken in het magazijn te liggen. De apparatuur hadden we zelf moeten regelen en de verbinding met Montpellier werkte, nou ja, met de Franse slag… Maar gelukkig was er vandaag toch hoofdzakelijk theorie dus tussendoor konden wel wel proberen de lab omgeving aan de gang te krijgen. Aan het einde van de middag waren we in ieder geval in staat de oefeningen te doen. Morgen hebben we allemaal eigen apparatuur mee als het goed is. Ben benieuwd. Na de cursus dag bleek ook de ldap server nog steeds problemen, dus de stand-by van deze week kan zijn lol op. Sterkte man! Ik kan vanavond hopelijk voor het eerst sinds een week, weer eens rustig slapen.

IBM Power 8 CPU

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.