Vermoeiend

Alweer dag drie van de cursus. Gaat lekker. Het blijft zware materie, maar toch nog goed te volgen. Grappig dat de pro’s meer moeite met de oefeningen hebben dat dit groentje. Misschien omdat ik gewoon lees wat er staat en dat doe in plaats van zelf bedenken hoe het beter zou kunnen 🙂 We hebben nu inmiddels per team, twee lpar’s, twee vio servers en voor beide lpar’s, redundant netwerk en scsi verbindingen. Prijsvraag: waar heb ik het over ??? Na de cursus weer naar Only Friends voor weer een fijn middagje begeleiden. Werd direct in mijn kladden gegrepen door Jan, die eens wou weten hoe het zat. Er is wat gemor en hij had de rest van de vrijwilligers al aangesproken om te vragen hoe de vlag er bij hing en nu was ik aan de beurt. Gezegd wat me wel en niet beviel en wat ik daar mee deed. Verder moeten we gewoon lekker doorgaan met ademhalen. Er is altijd wel ergens iets, maar daar moet je dan gewoon overheen stappen en doorgaan. Thuisgekomen, bleek Colin op zijn cursus houtbewerking, nog steeds het konijnen snijplankje aan het afwerken te zijn. Het snijplankje in de vorm van een konijn hè, niet een snijplankje om konijn te snijden… Zal wel een mooi project worden! Nu verder kijken naar Kuifje. Area51 wordt opgenomen, dus dat kan morgen!

IBN-AN30-DagDrie

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.