Voortgezet onderwijs…

Omdat ik mijn gewerkte uren in de stand-by zo snel mogelijk moet compenseren, aanstaande maandagmiddag maar vrij genomen. Vanmorgen gekeken of ik de auto in het parkeervak zou krijgen met de fietsdrager achterop, zodat ik maandag na de lunch meteen ergens een stukje kan gaan fietsen. Als ik hem achteruit parkeer, schuift het rek wel over de bosjes heen. Ook vast wat caches in de GPSr laden om er een nuttig fietsrondje van te maken. Misschien het nuttige meteen met het aangename combineren en meteen een afspraak maken om de wielen uit te laten balanceren, maar dan zou het wel een heel efficiënt dagje worden. Ook nog twee caches gelogd die ik van de week al opgepikt had, maar nog niet gelogd. Eentje in Amstelveen en een in Zwanenburg. Vanavond nog naar de voorlichtingsbijeenkomst voor het voortgezet onderwijs geweest. Kijken hoe we Colin naar de grote school krijgen. Colin zelf blijft lekker thuis. Zullen wel wel met de iPad onder ons dekbed terugvinden. Nou die keuze wordt nog een hele aparte uitdaging… Je moet dus eerst kiezen voor Amsterdam, Amstelland of de Haarlemmermeer. Als je eenmaal in een van die gemeentes in de molen zit, kun je niet meer overstappen. In Amstelveen is eigenlijk maar één school waar je uit Badhoevedorp welkom bent, de rest probeert je te weren. Dus als je op die ene school uitgeloot wordt, zit je in het schip. In Amsterdam moet je een lijstje met voorkeursscholen inlever bij je eerste keuze en gaan die vervolgens kijken waar je terecht kunt. En de Haarlemmermeer, moet je zelf inschrijven en kijken waar je niet uitgeloot wordt… Poeh, om het makkelijk te maken. Aan de studie dus maar! En wat dat dekbed betreft… Dat hadden we in ieder geval vast goed…

Colin met de iPad

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.