Lang zal ze leven!

Hoera, mams is vandaag 75 geworden! En dank zij Facebook en weet ik wat voor sociale media, wordt je ‘s morgens vroeg al wakker ge-chirpt, ge-r2d2-d en ge-Facebook-popped… Soms lijkt het wel een wedstrijdje wie er het eerste iets publiceert 🙂 Op het werk, tijdens de cursus, ontdekken we dat we opeens vandaag gaan verhuizen naar de eerste etage. Andere afdelingen waren ons al voor gegaan, dus de beste plekken zijn al weg natuurlijk. In de koffiepauze toch maar even snel ons territorium markeren. Het beste van de rest dan maar. Verder bereiken ons geruchten dat het toch flex plekken worden… Niet dus… Verwarring alom dus! Na de cursus toch maar even rap mijn spullen geïnstalleerd op de minste van de slechte plekken. Na het werk een paar mooie bossen bloemen voor mams gekocht. Nog boodschappen gedaan en nu bankhangen.

Mams75

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.