Pizza Hot Dog Crust

Het bewijs dat reclame werkt… Colin zeurt al een hele poos om een Pizza met een hotdog rand. Hoe verzin je het? Maar goed, vandaag dan de dag. Vanavond heeft Colin dus een pizza salami, met een knakworst in de rand… Hopen dat hij er meteen van geneest. Anders wil hij de volgende keer misschien de zuurkool pizza wel… Gruwel, brrr 🙁 Morgen op naar Scheveningen met de kortingskaartjes voor SeaLife.

Pizza knakworst

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.