De eerste etage.

Vandaag afgezakt naar directieniveau. De eerste etage. Dat was ten minste vaak de etage waar de directie zat. Die hebben bij ons een compleet eigen gebouw, dus hier hebben we de ruimte beschikbaar. Er was nog geen hond vanmorgen maar het leek al een kippenhok 🙁 Belooft niet veel goeds 🙁 Gelukkig heb ik uit voorzorg mijn motor plugjes mee. Ik kan dus in ieder geval iets aan geluid buitensluiten. De collega’s die vrijdag afwezig waren hebben we vandaag ook maar met vereende krachten verhuisd. Geregeld wordt er niet veel. Het gaat allemaal onder het motto “help jezelf, dan wordt je geholpen”. Ook nog even snel een donatie gedaan aan het CJIB. Kennelijk toch te hard gereden naar de cichlide club dag. Vervolgens nog een afspraak gemaakt bij de garage. Jawel, we hebben ook een keer een terugroep-auto. In onze serie schijnt mogelijk een probleem op te kunnen treden met de geleidepoelies van de multiriem. Als gevolg daarvan kan de stuurbekrachtiging uitvallen en de motor oververhit raken. In eerste instantie klonk het allemaal nogal ernstig, maar als je er even over nadenkt komt het neer op een slippende v-snaar. Die drijft namelijk o.a. de waterpomp en de oliepomp van de stuurbekrachtiging aan. Oké, de boel zal dus niet uit elkaar vallen, maar dinsdag aanstaande gaat Tinholt de boel in orde maken. Vanmiddag lekker de hort op. Wandeling door landgoed Elshout. Door inderdaad, want de cache bleek ver daar buiten te liggen. Voorbij kraantje lek de duinen in om dan toch uit te komen bij de Visserspad cache. Vervolgens nog richting Zandvoort waar er nog twee lagen te wachten, de duinrand 2 en de oude trambaan. Daarna popte er nog een omhoog bij pannenland, A je to !. Vorige week hadden we er bijna boven op geparkeerd omdat het zo druk was. Vandaag lekker rustig hier. Morgen weer lekker naar het kippenhok 🙁

DuinenKraantjeLek

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.