De opruiming…

Na de verhuizing naar de eerste etage blijkt dat we toch nog steeds te veel troep hebben. Dus alle ladeblokken maar leeggehaald en gekeken wat er echt niet meer bewaard hoeft te worden. En dat blijkt nog best wel veel te zijn. Tijdverantwoording formulieren nog uit de PcM tijd… Mmmm, niet ECHT courant meer. Documentatie van programma’s die we al lang niet meer hebben. Diskettes, jawel! Diskettes! Dan wel geen floppy’s meer maar de kleinere harde uitvoering. Maar toch… Ik kon niet eens meer kijken wat er op stond, want waar stop je ze in tegenwoordig???? Alles bij elkaar van twee bureaublokken, eentje gemaakt met ruimte over. Dus we kunnen weer gaan hamsteren!

KPN-O137

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.