Doen of je neus bloedt

Nou dat was niet nodig… Ik had al een poos last van een wondje in mijn neus, maar vandaag hoef ik maar even verkeerd mijn neus op te halen of aan te raken of ik heb weer een rode streep op mijn bovenlip 🙁 Was nog van plan te gaan duiken, maar toen ik mijn helm opdeed, was het weer zo ver, dus toch maar naar huis gegaan. Als het zo blijft, toch maar eens langs de dokter. Colin was weer naar zijn houtbewerkingscursus geweest en heeft zijn konijn bijna af. Nog met fijn schuurpapier helemaal glad maken, in de olie zetten en met een soldeerbout zijn naam er in branden. Ben benieuwd! Ook nog even op zoek naar een stevige pen die ik aan mijn sleutelbos kan doen. Als ik weer eens bij een cache sta, zonder pen. Hangt er in ieder geval een aan mijn sleutels. In eerst instantie de keuze tussen een special-ops pen met een Parker vulling of een special-ops pen met een gasdruk vulling, die het dus onder zo’n beetje alle omstandigheden doet. Maar een beetje zoeken met Google levert een site die Parker-achtige vullingen verkoopt op gasdruk, dus dat is twee vliegen in een klap.

OfJeNeusBloedt

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.