Klassenfoto RVS 8A

Vandaag is Colin met de rest van groep 8 op de fiets naar het Spinoza Lyceum om te zien hoe het er daar uitziet. Dus vanmorgen met fiets en al bij oma afgeleverd. Ook het extra slot van mama nog meegenomen, zodat hij de boel goed op slot kan zetten. Ondertussen is het kippenhok op mijn werk aardig aan het vullen. Vandaag maar standaard met de oordopjes van de motor in gezeten. Dempt weliswaar eigenlijk het verkeerde, maar het is al een goed begin. Misschien toch maar eens op zoek naar een dempende hoofdtelefoon gaan zoeken. Ik kan me niet voorstellen dat dit gaat wennen. Thuis bleek Colin verre van mededeelzaam over het dagje uit. Pas toen ik een mailtje van de juf zag, met daarin de dag, kan ik gericht vragen stellen en kwam er uit dat het toch wel erg leuk was geweest. Oh ja, hij had ook zijn rapport nog… Was hij ook even vergeten… En meestal belooft dat weinig goeds, maar het rapport zag er best goed uit! Alleen tempo was matig, ehhhh ja, hoe verrassend… Colin heeft ook inmiddels zijn klassenfoto gekregen. Om de een of andere vage reden zijn er dit jaar geen “gewone” schoolfoto’s gemaakt, alleen de groepsfoto. Beetje vreemd en een beetje bevredigend antwoord over de reden krijgen we ook niet.

RVS-Groep8A

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.