Wat een #$&*@%*&T@# dag !!!!!!

Vanmorgen Colin weer naar school gebracht en ontbeten bij mams. Daarna een rondje caches afgemaakt waar ik ooit eens aan begonnen was met GC409P5 Rondje Hillegom 3e Loosterweg. Het is wel geen officiële serie, maar het staat wel leuk op het overzicht als je alle “GC Rondje Hillegom*” caches gelogd hebt. Ik had het rondje eigenlijk samen gepland, maar dat liep helaas anders. Ze lieten zich allemaal vrij nel vinden. Bij een was het zelfs zo dat ik er onderhand tegenaan geparkeerd stond. Je rijdt richting coördinaten en als de GPSr “piep” roept, zoek je een parkeerplek. Toen ik stil stond, stond er op de display “1 meter”, wat de afstand tot de cache was. Kom hem nog net niet vanuit de auto te pakken krijgen. Alles bij elkaar de volgende zes:

Na Colin uit school gehaald te hebben zijn spullen gepakt en hem bij opa en oma in Uithoorn afgeleverd. Mijnheer had een logeerpartij geregeld toen hij oma van de week aan de telefoon had. Het hele weekend rust!!! Wel nog even langs mijn werk om de Hans Loomans uit te zwaaien. Die heeft eindelijk zijn zin en een leuk afscheid van KPN geregeld.
HansLoomansTegen Cache aan

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.