Hallo ik ben noodhulpverlener… blahh, blahhh, blahhhhh

Als voorbereiding op de  EFR examens volgende week, gebrainwashed door de dvd’s. Ondanks de Nederlandse taal is de inhoud erg Amerikaans. Het belangrijkste bij de hulpverlening lijkt toch het zorgen dat je achteraf nergens aansprakelijk voor wordt gesteld.  Gelukkig is het hier in Nederland wat dat betreft niet zo extreem. Tijdens de BHV opleiding op mijn werk leerde ik de wat meer pragmatische aanpak. Nu alleen even de verschillen inprenten voor dinsdag- en woensdagavond. Uiteindelijk gaat het er om dat je in de praktijk je best doet. Na de DVD’s nog even een cache oppikken om een nul dag weg te werken. We naderen de 300 dagen van het jaar met een gevonden cache. Niet echt belangrijk, maar wel leuk voor de statistieken. De eerste kon ik niet vinden. Thuis bleek ik niet de eerste te zijn die mis greep. Daarna naar de zwaantjes gegaan en die snel gevonden. Aan het eind van de middag met Chananja en Monique naar het Amsterdam Light Festival gegaan. Een giga-groot geheel. We hebben een beetje de bootroute langs de Herengracht gevolgd en richting Nemo. Maar we hebben nog tijd zat voor de andere evenementen, want het loopt nog tot en met 18 januari.

ALF-2014

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.