Heerlijk “rustig” dagje

Vanmorgen eerst naar Tinholt om de multiriem en bijhorende poelie te laten vervangen. Daar zou een probleem mee kunnen zijn, dus die worden preventief vervangen. Na een half uurtje kreeg ik de sleutels terug met de melding dat hij in orde was. Onderweg werd ik nog veen gebeld door Wendy van de garage met de mededeling dat ze misschien verkeerd had doorgegeven dat de auto in orde was geweest, maar dat ze eigenlijk bedoelde dat de boel preventief vervangen was en dat de auto nu dus in orde was. Prima, als hij maar in orde is… Daarna direct door naar Utrecht voor labs bij VMware. Alle files van Nederland hadden zich geconcentreerd op de route Velserbroek – Utrecht, dus ik kon mijn lol op. Net voor sluitingstijd bij VMware aangesloten. Daar een dagje lekker geklikt op de diverse omgevingen en weer op naar huis. Even snel de cache Papendorps geluk meegepikt die toch op de route lag. Thuis aangekomen, snel even verder geholpen met de sinterklaas surprise van Colin en ook nog snel een broodje gebakken ei met spek voor hem gemaakt en ik kon alweer op weg naar het examen EFR Care For Children… Lekker rustig dagje dus! De examens “EFR Care for children” en “CPR/AED” gehaald! Morgen de scenario’s, niet vandaag.

VMware Labs

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.