Surprise

Heerlijk weer een dagje in het kippenhok. Het geluid zwelt langzaam aan, tot het niet meer te harden is. Dus maar weer de oordopjes in. Jammer genoeg filteren die niet alles uit, alleen de hoge en lage tonen. Het machinegeruis. Maar het is al beter dan niets. Op zoek naar noice canceling hoofdtelefoons. Had ik al eerder gezegd geloof ik. We schijnen ze niet te kunnen declareren. Is het dan toch een poging om thuiswerken te promoten. Onder het mom “niet goedschiks dan maar kwaadschiks…”. We gaan het zien. Thuis gekomen nog even de laatste hand gelegd aan de surprise voor op school. De fijne afwerking gebeurde terwijl ik bij Only Friends bezig was met de scenario’s van de EFR cursus. 7 cursisten, 7 scenario’s, gezellig. We werden aldoor opgedeeld in groepjes met een regisseur, een hulpverlener en eventuele omstanders. En dan maar zorgen dat het slachtoffer het overleefde. We hebben allemaal onze best gedaan en dat was meteen de noodzaak om te slagen. Beter iets gedaan dan niets gedaan is uiteindelijk de slogan. Weer thuis kon ik de surprise en het gedicht bewonderen. Moon en Colin hebben nog goed hun best gedaan! Morgen de foto (nog niet vandaag verraden hè)

EFR2014

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.