En ja hoor, onze timmerman…

Vanmorgen kon Colin zijn speurtocht door het huis gaan doen naar zijn cadeau. Deze keer alle losse onderdelen van het cadeau apart ingepakt en verstopt. Na zeven briefjes had hij de hele Wii-U bij elkaar gevonden. Gelukkig hoefde alles niet meteen te werken. Colin naar school gebracht en nog even gekeken naar de intocht van sinterklaas. Die werd dit jaar met een brandweerwagen gebracht. Leuk hoor, loeiende sirenes, blauwe zwaailichten en af en toe een hele dikke zware toeter er tussendoor. Nog even bij oma geweest om te ontbijten en toen de auto van oma naar de garage gebracht voor een nieuwe accu. Die begon steeds vreemder te doen. De auto ging steeds slechter starten, dus om in de winter straks niet voor verrassingen te staan, maar preventief laten vervangen. Dat bleek een goede keuze, want met de nieuwe accu, startte de auto weer perfect. Ook de Wii-U geïnstalleerd. Alles in elkaar geplugd, aan internet gehangen, meteen de laatste systeemsoftware er overheen gezet en het spel Windwaker HD van Zelda gedownload. Naar de Nintendo shop, een code invoeren en hupsakee… je hebt er weer een spel bij. Nu nog uitzoeken of dat op de een of andere maniet te backuppen is… Nog wat gespeeld en wat denk je… Je kunt gewoon YouTube filmpjes bekijken. Misschien vanaf nu geen ruzie meer over iPads en laptops en zo… Colin had nog meer mazzel, want bij oma had sinterklaas nog een Mario kart 8 spel achter gelaten. Dat wordt fijn een weekendje gamen denk ik. Maar gruwel… Toen mijnheer uit school kwam, bleek onze vrees gerechtigd… Hij had de grootste surprise uit zijn klas gescoord… Een giga grote hamer en spijker… Tja, als je opgeeft dat je timmerman wilt worden… Het was even passen en meten, maar het ging toch in de auto.

Surprise2014

 

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.