Zaterdag

Tja, zaterdag. Beetje uitgeslapen. Cadeautje gehaald voor Janneke, want die viert vandaag haar verjaardag. Bij boerderij Meerzicht de nieuwe ufo’s laten zien aan Monique en Colin. Leuk systeem alleen toch jammer dat je nu niet meer op de borden kan gokken hoe lang je nog moet wachten. Maar de pannenkoeken smaken nog net zo goed als met het oude bonnetjes systeem. Aansluitend naar Almere gegaan voor de verjaardag. Onderweg nog een cache opgepikt (Puntje voor onderweg(Alex)), waarmee weer een nuldag is weggewerkt en de nieuwe badge verdiend is voor 300 dagen van het jaar met een gevonden cache! Nog 66 en het jaar is vol. Het was nog wel een kleine uitdaging. Een nano op een plek met veel paaltjes met verkeersborden. Het duurde dan ook tot het derde rondje langs alle mogelijke plekken tot ik hem gevonden had. Daarna nog gezellig op visite geweest en nu lekker hangen op de bank.

GC5FXC4

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.