De Duinwachters

Vandaag een fijn dagje op pad met Annet. Eerst een bak koffie bij de open haard DVD die uit de Sinterklaas wedstrijd is komen rollen. Vooral de harp achtergrond… Brrr… Vervolgens op weg naar de eerste cache : “Trashcache langeveld 2014“. Bij het nulpunt had ik al vrij snel door waar we wezen moesten, maar voor een ongeoefende cacher bleek het toch lastig te zijn. Met andere woorden, de gemiddelde argeloze wandelaar zal het niet opvallen. Vervolgens op weg naar een multi-cache “Duinwachters“. Af en toe nog een ernstig gesprek aan proberen te knopen over hun doel, maar helaas, ze bleven stoïcijns zwijgen. Misschien maar beter ook 🙂 Leuk om mee te maken dat Annet toch duinwachters tegenkwam die ze niet kende, ondanks dat dit haar terrein was. een van de wachters had stiekem een dennentak peuk opgestoken 🙂 Alle waypoints waren goed te vinden en de hints waren ook goed te doen. Het begon wel steeds vochtiger te worden 🙁 Een beetje motregen is niet erg, maar het begon aan het randje van het toelaatbare te komen. Maar even doorbijten! Op het nulpunt was de stash snel gespot. Echt een briljante plek. Erg mooi uitgevoerde stash! Hij past echt in het hele plaatje. Ook deze bleef zwijgen, maar er kwam toch iets uit zijn mond 🙂 Vervolgens richting Noordwijk om haar verjaardag te vieren met een etentje. Daarvoor nog aan een multi cache begonnen, maar het weer werd erg slecht. En de waypoints lagen steeds verder weg van een warm plekje, dus dat hebben we maar opgegeven. Als twee verzopen katten bij de Zeemeeuw binnen gedreven, waar ik tot mijn vreugde weer eens fajitas op de kaart vond. Nog op de bank warm geworden met een bak koffie en het zat er al weer op.

Dennetakpeuk Hoofd DuinwachterFF zoeken

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.